fbpx Skip to content

Termen de predare fotografii nunta

CONCRET: IN CAT TIMP SUNT GATA FOTOGRAFIILE DE NUNTA SI DE BOTEZ?

Chiar daca intr-o prima instanta acest aspect poate fi ignorat de miri,  dupa consumarea evenimentului (nunta/botez), predarea  fotografiilor devine una dintre principalele intrebari.

Insa este cu totul de inteles, deoarece in perioada de dinainte, mirii in cazul nuntii sau parintii in cazul botezului, se confrunta cu foarte multe detalii care trebuiesc puse la punct: invitati, vestimentatie, alegerea bisericii, a localului, formatie, invitatii, ornamente samd.  Este un efort organizatoric ce iti consuma timp si iti pune in acelasi timp si rabdarea la incercare.

Dupa eveniment nerabdarea isi va face simtita prezenta. Din princina emotiilor, a euforiei, cuplul nu apuca sa traiasca efectiv momentele si astfel amintirile pastrate prin intermediul fotografiilor si al materialelor video reprezinta o resursa pretioasa.

# intelegerea asupra termenului de predare

Intelegerea trebuie sa fie tacita, astfel incat colaborarea sa fie una armoniasa. Aceasta armonie este resimta de ambele parti.

PENTRU DVS.: este important ca amintirile sa ajunga la dvs. in timp util si in cele mai bune conditii
PENTRU NOI: punem pret pe respectarea angajamentelor luate prin intelegerea verbala si contractuala; nu ne place  ca in timpul sezonului sa ne depasim termenele de predare, astfel vom ajunge sa lucram haotic;  haosul ne rapeste din creativitate;
PENTRU TOATA LUMEA:  calitatea finala a materialelor, este de departe cel mai important aspect!

FACTO: Timpul alocat editarii si pregatirii fotografiilor, al filmarilor si al clipurilor de la nunta sau de la botez trebuie sa fie acoperitor pentru a putea obtine maximum de la fiecare cadru in parte.

CARE ESTE TERMENUL PENTRU PREDAREA FOTOGRAFIILOR DE NUNTA?

Termenul contractual de predare al fotografiilor de nunta si al filmarilor editate/montate al  Cardinalle Photography este de 30-45 zile lucratoare de la data evenimentului.

CE PRESUPUNE EFECTIV ACEST TERMEN DE PREDARE ?

Trebuie sa intelegem ca procesul fotografic nu are loc doar in ziua evenimentului. Acela este doar varful iceberg-ului. Munca intensa a fotografului si a videografului incepe dupa eveniment.

UN TERMEN DE LIVRARE MAI SCURT INSEAMNA UN FOTOGRAF MAI BUN ?

Din pacate nu asta este explicatia ci poate fi  exact inversul. Atentia la detalii presupune: concentrare, dispozitie mentala si timp.

Daca vei cauta sa faci lucrurile automatizat, robotizat nu vei face decat sa distrugi momentul artistic al materialelor. Iar acest lucru va fi resimtiti in calitatea finala a fotografiilor si a filmarilor, atunci cand sunt predate.  

# fara intermediari

Nu lucram cu intermediari care sa sa editeze cadrele pentru noi, deoarece acestia nu ar fi in masura sa intuiasca ce a vrut sa “spuna”, sa suprinda fotograful in acel cadru. Nu intotdeauna compozitia sau colorizarea dupa anumita “reteta preconceputa” inseamna un cadru reusit ci si spontaneitatea momentului. Editul vine in compesatia momentului suprins.

# cadre editate individual

Folosim foarte rar presset-uri astfel incat fotografiile si filmarile noastre sa aiba un look cat mai natural si sa transmita exact realitatea evimentului dvs.. Editarea individuala a fotografiilor presupune timp.

# oboseala, principalul inamic

Statul prea mult in fata monitorul doar de dragul de a preda mai repede fotografiile de la o nunta este o problema ce trebuie inlaturata. Nu editam automatizat si excesiv doar de dragul predarii grabite al materialor, am distruge toata poezia din spate.

in fotografie si videografie creativitatea este cea mai pretioasa resursa!

SAME DAY EDIT – LIVARE IN 24 ORE!

Totusi stim cat de important este evenimentul pentru dvs., Unii isi doresc sa impartaseasca tuturor, poate si anumitor persoane care nu au putut lua parte, cele mai importante momente.

La solicitarea dvs., efectuam o mine selectie 10-12 cadre, semnificand cele mai importante momente pe care le predam beneficiarului in termen de 24 ore de la eveniment. Nu-i asa ca este grozav?

In incheiere

SFAT: Tratat superficial aspectul livrarii-predarii matarialelor (fotografii, filmari), poate deveni o potentiala sursa de neintelegere intre echipa foto-video si dvs.

Cum nimanui nu ii plac neintelegerile, lucrurile trebuiesc clarificate si intelese inca din faza premergatoare, adica inainte de incheierea contractului de colaborare. Discutati cu fotograful de nunta sau botez cand sunt gata materialele dvs. Fiti ingaduitori cu timpul deoarece calitatea cere sacrificiu.

# Colaborarea cu Cardinalle Photography

In cazul in care colaborati cu compania noastra, termenul de predare este reglementat contractual. Ne place sa ne respectam angajamentele si punem pret pe calitatea materialelor finale!

Surprindem pentu dvs. momente deosebite ce se transforma in pretioase amintiri.

Scrie un comentariu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *