fbpx Skip to content

Foto video Botez

Videografie si fotografie botez / Fotograf botez / Servicii video botez

Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricărei persoane! Din punct de vedere religios, botezul reprezintă o a doua naștere, o naștere simbolică, o nastere a spiritului crestin ce urmează nasterii biologice. Prin acesta noul botezat devine membru al Bisericii.

foto video botez – fotograf botez

Filmarea și fotografia de botez este una din preferatele noastre, deoarece, fiind un eveniment deosebit și cu o mare încărcătură spirituală, trebuie surprins într-o manieră armonioasă.

Transformăm botezul într-o poveste deosebită!”

Cum filmăm // fotografiem un botez?

# SEDINTA FOTO VIDEO DE ACASA

Pachetul standard pentru servicii foto-video de botez, începe, în funcție de disponibilitatea/preferințele dvs. cu ședința foto-video de acasă.

Aici vom pune accentul pe datinile de pregătire a bebelușului, hăinuțe, aranjamente, părinții și nași alături de micuțul botezat (micuța). Important este că atât familia, cât și micuțul (micuța) să aibă aminitiri plăcute și intime din ziua în care s-a săvârșit taina Sfântului Botez.

FILMAREA ȘI FOTOGRAFIEREA BOTEZULUI ÎN BISERICA

Fotografierea și filmarea ceremoniei religioase a Sfântului Botez este și cea mai importantă. Din punct de vedere personal, fotografierea botezului este mult mai delicată decât fotografia de nuntă, unde care subiecții adulți sunt mult mai cooperanți și își păstrează postura.

fotograf botez
fotograf botez bucuresti

Punem preț pe emoții cât și pe detalii: împrejurimile, biserica, nașii, părinții, micul botezat, cristelnița, obiectele personale ale copilului, invitații, crezul, mirul, schimbatul copilulul s.a.m.d. Toate acestea, pentru a va reda niște amintiri plăcute care să respecte șirul narativ al evenimentului și totodată încărcate de spiritualitate.

Suntem pregătiți și avem toată aparatura cât și experiența necesară încât să facem față oricăror provocări: biserici înalte, întunecate, flux mare de persoane etc.

3. CELEBRAREA EVENIMENTULUI

Serviciile de fotografie și videografie a petrecerii de botez la local (restaurant). Include surprinderea tuturor cadrelor importante: sosirea/recepția invitaților, locația și împrejurimile, participanții, momentele dansante, cadrele de grup, sosirea ursitoarelor (dacă există, alături de alte momente artistice), tăierea tortului.

Cabina foto booth opțională în pachetul foto-video botez

EDITAREA FOTO VIDEO DE LA BOTEZ

Fiecare fotografie, cadru este editat individual. Cum și dvs. va prețuiți amintirile și noi ținem foarte mult la aspectul final al muncii noaște. În decursul timpului ne-am format propria manieră de lucru, manieră specifică mărcii Cardinalle Photography. Nu utilizăm preset-urilor, acestea răpesc unicitatea cadrelor, le dezbracă de substanță artistică . Fiecare moment, eveniment este unic în felul sau și ne dorim să respectăm acest considerent.

Ultimele clipuri video Best MOMENT’S:

PREȚURI FOTO VIDEO BOTEZ:

Pachetele noastre foto video de botez sunt personalizate, includ mai multe opțiuni și iau în considerare mai mulți factori. Va rugăm să ne contacati pentru stabilirea tuturor detaliilor.

TELEFON: 0726-656.721

EMAIL: foto@cardinalle.ro