fbpx Skip to content

Foto video Botez

Videografie si fotografie botez / Fotograf botez / Servicii video botez

Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viata oricarei persoane! Din punct de vedere religios, botezul reprezinta o a doua nastere, o nastere simbolica dupa maternitate, prin care noul botezat devine membru al Bisericii.

foto video botez – fotograf botez

Filmarea si fotografia de botez este una din preferatele noastre, deoarece, fiind un eveniment deosebit de important si cu o mare incarcatura spirituala, trebuie surprins in esenta.

Transformam botezul intr-o poveste deosebita”

Cum filmam // fotografiem un botez?

# SEDINTA FOTO-VIDEO DE ACASA

Pachetul standard pentru servicii foto-video botez, incepe cu o sedinta foto-video, acasa la parinti.

Aici vom pune accentul pe pregatiri, hainute, aranjamente, cuplul de pariti si nasi impreuna cu copilul. Important este ca atat familia, cat si micutul sau micuta sa aiba o placuta amintire din ziua in care a primit taina Sfantului Botez.

FILMAREA FOTOGRAFIA BOTEZULUI IN BISERICA

Fotografia si filmarea ceremoniei religioase a Sfantului Botez este si cea mai importanta. Din punctul meu de vedere, fotografierea Botezului este mult mai delicata decat fotografierea de nunta, in care subiectii sunt mult mai cooperanti si isi pastreaza postura.

fotograf botez
fotograf botez bucuresti

Punem mare accent pe detalii: imprejurimile, biserica, nasii, parintii, micul botezat, cristelnita, obiectele personale ale copilului, invitatii, crezul, mirul, schimbatul copilulul, toate aceste momente, pentru a va reda niste amintiri placute, clare si totodata incarcate de spiritualitate.

Suntem pregatiti si avem toata aparatura necesara sa facem fata oricaror provacari: biserici inalte, intunecate, flux mare de persoane etc.

3. CELEBRAREA EVENIMENTULUI

Serviciul de fotografiere si filmare a petrecerii de botez la local (restaurant). Aici include surprinderea tuturor cadrelor importante: sosirea/receptia invitatiilor, locatia si imprejurimile, invitatii, momentele artistice, dansul, fotografiile de grup, sosirea ursitoarelor, taierea tortului.

Cabina foto booth optionala in pachetul foto-video botez

EDITAREA FOTO-VIDEO

Realizam editari profesionale ale tuturor cadrelor, respectiv fotografiilor preluate din timpul botezului. Fiecare fotografie, cadru este editat individual. Evitam utilizarea presset-urilor deoarece aceste se vor demoda pe viitor, iar cel mai important este ca dvs. sa aveti amintirile sa fie mereu frumoase!

PRETURI FOTO-VIDEO BOTEZ:

Deoarece fiecare eveniment este unicat, ofertele noastre sunt personalizate si depinde de mai multi factori. Cel mai indicat este sa ne contacati pentru stabilirea tuturor detaliilor si a preturilor.

TELEFON: 0726-656.721

EMAIL: foto@cardinalle.ro