fbpx Skip to content

Foto video nunta

Nunta reprezinta izvorul unora dintre cele mai frumoase amintiri din viata unui om. Este un eveniment despre care veti povesti peste ani.

foto video nunta

Pregatirile pentru nunta incep cu luni bune inainte de eveniment iar momentul in sine va trece cat ai clipi! Ce raman sunt doar amintirile…

Filmarea si fotografia de nunta este una si din preferatele noastre, deoarece fiind un eveniment special, ne straduim sa redam in imagini si cadre video o autentica poveste! Surprinderea emotiilor, detaliilor si a tuturor momentelor din cadrul unei nunti.

Transformam nunta intr-o poveste deosebita”

Cum filmam // fotografiem o nunta?

Programul pentru scenariul foto-video de nunta este unu personalizat in functie de solicitarile dvs. Acesta se va analiza si discuta de preferabil cu cateva saptamani inainte de eveniment.

PACHETE SERVICII FOTO-VIDEO DE NUNTA

Pachetele standard oferite de noi includ deplasarea fotografului si a videografului in locatia unde au loc principalele obiceiuri: momentele de la imbracatul miresei, barbieritul mirelui, primirea nasilor, scenele cu familia etc.Urmeaza apoi filmarea si fotografia nuntii in biserica si celebrarea evenimentului la local.

Daca mirii doresc, intre sedinta foto de acasa, putem organiza un shooting foto in aer liber: parc, gradina, padure etc.

Cabina foto booth optionala in pachetul foto-video de nunta

EDITAREA FOTO-VIDEO

foto nunta
foto nunta

Realizam editari profesionale ale tuturor cadrelor, respectiv fotografiilor preluate din timpul nuntii. Fiecare fotografie si cadru sunt retusate si editat individual. Evitam utilizarea presset-urilor deoarece aceste se vor demoda pe viitor, iar cel mai important este ca dvs. sa aveti amintirile sa fie mereu frumoase!

PRETURI FOTO-VIDEO NUNTA:

Deoarece fiecare nunta este unica in felul sau, cautam pe cat posibil ca personalizam ofera (pachetele) pe care o oferim mirilor. Asadar oferim servicii de tip PREMIUM ce pot include o gama larga de servicii extra si surprize precum: mai multi cameramani sau fotografi, filmare drona, cabina fotobooth, decoruri personalizate,  realizare albume foto / fotografii printate  cu magnet, dar avem si solutii pentru evenimente mai restrase ca si buget.

TELEFON: 0726-656.721

EMAIL: foto@cardinalle.ro