fbpx Skip to content

Foto video nunta

Nunta va deschide un nou capitol in viata dvs.. Este un reper important si izvorul unora dintre cele mai frumoase amintiri. Este un eveniment despre care se va povesti ani si ani.

Pregatirile pentru nunta incep cu luni bune inainte de eveniment iar momentul in sine va trece cat ai clipi! Ce raman sunt doar amintirile.

Imortalizate intr-un mod special, unele momente vor pur și simplu de neuitat!

Filmarea si fotografia de nunta este una si din preferatele noastre, deoarece fiind un eveniment special, ne straduim sa redam in imagini si cadre video o autentica poveste! Surprinderea emotiilor, detaliilor si a tuturor momentelor din cadrul unei nunti.

Transformam nunta intr-o poveste deosebita”

# fotografii din timpul sedintelor din ziua nuntii

# Bride&Groom Preparation

Cum filmam // fotografiem o nunta?

Programul pentru scenariul foto-video de nunta este unu personalizat in functie de solicitarile dvs. Acesta se va analiza si discuta de preferabil cu cateva saptamani inainte de eveniment.

PACHETE SERVICII FOTO-VIDEO DE NUNTA

Pachetele standard oferite de noi includ deplasarea fotografului de nunta si a videografului in locatia unde au loc principalele obiceiuri: momentele de la imbracatul miresei, tematica nuntii, primirea nasilor, scenele cu familia etc.

Urmeaza apoi filmarea si fotografia nuntii in biserica si celebrarea evenimentului la local.

Daca mirii doresc, intre sedinta foto de acasa, putem organiza un shooting foto in aer liber: parc, gradina, padure etc.

Cabina foto si filmarea aeriana (drona) disponibile in pachetul foto-video de nunta

# EDITAREA FOTO SI VIDEO

foto video nunta

Acordam o mare atentie editarii materialelor preluate in timpul nuntii. Fiecare fotografie si cadru sunt retusate si editat individual. Evitam utilizarea preset-urilor deoarece acestea se pot dovedi invazive. Urmarim pastrarea cat mai intacta a atmosferei si momentelor Cel mai important lucru este calitatea materialelor livrare.

# fotografii din timpul ceremoniei religioase

# Best moment’s By Cardinalle

PRETURI FOTO-VIDEO NUNTA:

Deoarece fiecare nunta este unica in felul sau, cautam pe cat posibil ca personalizam ofera (pachetele) pe care o oferim mirilor. Asadar oferim servicii de tip PREMIUM ce pot include o gama larga de servicii extra si surprize precum: mai multi cameramani sau fotografi, filmare drona, cabina fotobooth, decoruri personalizate,  realizare albume foto / fotografii printate  cu magnet, dar avem si solutii pentru evenimente mai restrase ca si buget.

TELEFON: 0726-656.721

EMAIL: foto@cardinalle.ro