fbpx Skip to content

Fotografie de produs

Fotografia de produs joaca un rol foarte important in procesul de promovare/vanzare a oricarui bun, pachet de servicii sau eveniment.

Produsele dvs. trebuie să se prezinte impecabil în fața clientului final, altfel pot fi respinse de către privitor fiind percepute că nesatisfăcătoare.

Cardinalle Photography

Indiferent ca aveti de a face cu mediul online (magazin virtual, platfoma de vanzari ,Emag, Amazon, Glovo, etc.), catalog de prezentare, banner, afis,  brosuri s.a.m.d. afacerea dvs. va avea nevoie de o reprezentare profesionala care sa puna in evidenta principalele caracteristici ale produsului sau a serviciului pe care il prestati.

ȘEDINȚE FOTO DE PRODUS ÎN STUDIO

Dacă timpul vă permite iar produsele dvs. sunt „deplasabile”‘ va așteptăm în studioul nostru pentru a realiza ședința foto.

Dacă deplasarea produselor poate fi problematică, dispunem de echipamente mobile și putem planifica ședința foto direct în locația dvs..

ȘEDINȚE FOTO DE PRODUS ORGANIZATE DIRECT ÎN LOCAȚIA DVS.!

Ne-am adaptat echipamentele pentru fotografia de produse: lumini, stative, modificatoare lumini, fundaluri astfel încât să fie ușor de transportat/manipulat în condițiile în care interacționăm cu: produse perisabile, casante, de mare valoare, fie produse care prin natura lor, procesul de logistică și deplasare sediu-studio foto poate fi complicat: produse dependențe de o temperatură optimă (produse congelate sau semicongelate, feluri variate de mâncare ), prăjituri, candelabre, utilaje industriale etc.

Astfel putem planifica din timp ședința foto sau video in situ, în locația sau punctul dvs. de lucru.

 FOTOGRAFIE DE PRODUS PE FUNDAL ALB, TRANSPARENT SAU NEGRU

În funcție de natura produsului, manualul de brand sau solicitările expres ale beneficiarului, putem realiza fotografiile de produs pe diferite fundaluri: albe, negre sau suporturi transparente.

ex. de fotografie de produs in clarobscur: un mix conceptual comercial-artistic ce tinde a induce cu un impact vizual

PREȚURI FOTOGRAFIE DE PRODUS

Onorariile noastre practicate pentru pentru ședințele foto de produse nu sunt unele fixe și poate varia în funcție de mai mulți parametri: număr, gradul de dificultate al produselor, volum, complexitatea lucrării (lumini, încadrare edit etc.) gradul de retuș s.a.m.d..

Ca etalon avem în vedere prețuri ce se situază între 4-12 euro/cadru editat și retușat. Sunt facturate doar fotografiile finale.

TELEFON: 0726-656.721

EMAIL: foto@cardinalle.ro