fbpx Skip to content

Fotografie de produs

Fotografia de produs joaca un rol foarte important in procesul de promovare/vanzare a oricarui bun, pachet de servicii sau eveniment.

fotografie si design grafic de Razvan Bordeanu

Produsele dvs. trebuie sa se prezinte impecabil in fata clientului final, altfel pot fi respinse de catre privitor fiind percepute ca nesatisfacatoare.

Indiferent ca aveti de a face cu mediul online (magazin virtual, platfoma de vanzari ,Emag, Amazon, Glovo, etc.), catalog de prezentare, banner, afis,  brosuri s.a.m.d. business-ul dvs. va avea nevoie de o reprezentare profesionala care sa puna in evidenta principalele caracteristici ale produsului sau a serviciului pe care il prestati.

SEDINTE FOTO IN STUDIO

Daca timpul va permite iar produsele dvs. sunt deplasabile’ va asteptam la studioul nostru pentru a realiza shooting-ul.

Daca deplasarea produselor poate ridica semne de intrebare, dispunem de echipamente mobile si putem planifica sedinta foto intr-o locatie remote.

Cafeaua este buna si din partea casei!

SEDINTE FOTO ORGANIZATE IN LOCATIA DVS.!

Ne-am adaptat aparaturile: lumini, stative, modificatoare lumini, fundalurile astfel incat sa fie usor de transportat-manipulat in conditiile in care intanlim: produse perisabile, casante, de mare valoare, fie produse care prin natura lor, procesul de logistica  si deplasare sediu-studio foto poate fi complicat: produse dependente de o temperatura optima (produse congelate sau semicongelate, feluri variate de mancare ), prajituri, candelabre, utilaje industriale etc.

Astfel putem planifica din timp sedinta foto sau foto-video direct in locatia, punctul dvs.  de lucru.

Razvan Bordeanu

 FOTOGRAFIE DE PRODUS PE FUNDAL ALB, TRANSPARENT SAU NEGRU

In functie de natura produsului, manualul de brand sau solicitarile expres ale beneficiarului, putem realiza fotografia de produs pe diferite fundaluri: albe, negre sau suporturi transparente.

fotografie de produs in clarobscur: un mix intre artistic si comercial cu un impact vizual puternic

PRETURI FOTOGRAFIE DE PRODUS

Pretul pentru sedintele de fotografie produs nu este unul fix si poate varia in functie de tipul de fotografie, volumul de lucru, complexitatea lucrarii (lumini, incadrare edit etc.).

Pentru sedintele foto de produs pret este cuprins intre 5-12 euro per fotografia editata.

ATENTIE: vor fi facturate doar fotografiile editate, selectate de catre dvs. , cele care vi se par cele mai reprezentative.

Ce va mai putem oferi:

Pe langa partea de fotografiere, realizam filmari, respectiv clipuri video de prezentare. Un pachet foto-video.

TELEFON: 0726-656.721

EMAIL: foto@cardinalle.ro