fbpx Skip to content

Portrete business – fotografii corporate

sedinte foto office

Avem experiență în realizarea portretelor business ce sunt capabile să transmită încredere, profesionalism și autoritate. Ne canalizăm toate eforturile pentru ca imaginea dvs. cât și a companiei să fie una puternică, convingătoare. Portretele business de înaltă calitate transmit subliminal  faptul că sunteți procupati de imaginea companiei dvs. și prin urmare, sunteti implicati in totalitate in munca pe care o faceți.

îți asigurăm o imagine puternică ție și afacerii tale !

Portrete business by Cardinalle

Imaginea înseamnă credibilitate.

Mediul digital face ca zona de business să se modifice. Totul se schimbă iar antreprenorii trebuie să țină pasul cu shimbările. Toate companiile ar trebui să ia în considerare obținerea unui imagini de calitate. Atât a celor din conducere cât și pentru fotografiile de profil ale angajaților lor.  Clienții finali sau partenerii de afaceri iau decizii la nivel emoțional. Crebibilitatea se valorizează prin imagine. Întâlnirile față în față au scăzut din intensitate, însă conexiunea umană continuă să stimuleze vânzările și relațiile de afaceri.

Multe site-uri web adaugă acum imagini cu angajații lor pentru a oferi o față prietenoasă companiei lor. Tot segmentul business pune accentul pe imagine, pe „umanizarea” conexiunii între client-partener-prestator: cabinete de avocatură, agenții imobiliare, companii de consultanță, clinici medicale, stomatologice, agenții de publicitate etc. Trebuie să vezi cu cine ai de face, cine este omul din spatele concepului și să realizezi o conexiune „personală” cu acesta.