fbpx Skip to content

Sedinte foto la munte

Salut sunt Razvan, fotograf de evenimente in cadrul studioul Cardinalle Photography. Pe langa fotografie muntii (si toata filosofia ce tine de natura) reprezinta pentru mine o pasiune puternica! In cadrul sedintelor foto la munte, am reusit sa imbim, intr-un mod creativ, atat utilul cu placutul, pasiunea cu activitatea mea zilnica. Rezultatele le puteti observa mai jos:

Va propun sa mergeti cu mine intr-o calatorie, intr-o evadare din rutina cotidiana, o aventura pe care o vom imortaliza, asa cum se cuvine: o sedinta foto in care vom suprinde probabil unele dintre cele mai frumoase amintiri!

Putem fi asistati si de catre un videograf si/sau drona, pentru ca rezultate sa fie si mai spectaculoase!

When passion becomes inspiration a new motivation is born!

Acesta noua motiviatie imi conduce creativitatea catre nou nivel de expresivitate al fotografiei!

PENTRU REZERVARI SEDINTE FOTO VIDEO LA MUNTE:

Tel.(WatsApp): 0726-656.721 email: foto@cardinalle.ro

Organizam sedinte foto si sedinte Trash the dress la munte

Sedinte Trash the Dress incluse in pachetele foto-video

by Cardinalle Photography

In cadrul Cardinalle Photography avem incluse sedintele Trash the Dress in pachete de oferte foto-video de nunta.

Contacteaza-ne pentru o astfel de oferta personalizata:

Nu trebuie sa fiu fotograful de nunta principal al dvs. Putem realiza sedinta foto la munte fara nici un fel  de obligatie cu privire la eveniment.

Au fost cazuri in care cuplurile de miri, nu au avut timpul sau contexul necesar in ziua nuntii sa desfasoare o sedinta foto adecvata: s-au concentrat mai mult pe obiceiui, invitati sau au aparut alte dificultati.

Am fost solicitati pentru simplu fapt in care mirii „si-au dorit niste amintiri deosebite„. Si am facut tot posibilul ca acestia sa le obtina!

Dintre toate locatiile disponibile, propun clientilor nostri organizarea unei sedinte foto romantice la munte, pentru urmatoarele beneficii:

  • ORIGINALITATEA: cum toti se bat pe obiective „tocite” de ani se zile de fotografi si cupluri, la munte vom gasi intotdeana cadre unicat. Va vom propune toate aceaste locuri;
  • CADRE NATURALE SI CU PERSONALITATE: avand avantajul contrastul natural ( copaci seculari, verdele crud si proaspat al bradului, suprafete intinse de pajisti imprejmuite de munti;
  • FOTOGRAFII DEMENTIALE: vom fi inconjurati de paduri, stanci si inaltime. Putem face sedinta foto atat jos, la poalele muntilor in padurile seculare si ulterior putem urca pe platourile inalte muntilor. Fotografiile de deasupra norilor vor fi de-a dreptul “ametitoare”!
  • TOT TIMPUL ANULUI: sedintele foto la munte se pot organiza aproape tot timpul anumui: iarna, vara, toamna (atat timp cat vremea tine cu noi, insa avem ca „aliat” buletine meteo. Astfel vom sti exact cand sa ne planificam deplasarea;
  • RELAXARE: muntii reprezinta o oaza naturala de liniste. Putem profita de aceasta clipa in timpul sedintei foto.

Multi tind sa faca acest gen de shooting, insa puteti oricand sa va programati o sedinta foto romantica la munte, alaturi de persoana iubita indiferent daca a-ti facut nunta sau nu.

Sedinte foto la munte in siguranta!

Sedintele foto vor avea loc in arii accesibile, in proximitatea zonelor unde este ne este permis accesul cu autoturismul. Vom avea de transportat: aparatura, lumini, stative, plus recuzita dvs..

Sa nu confundam sedinta foto cu expeditia pe Everest, insa, datorita faptului ca muntele este o zona extraurbana, salbatica siguranta este pe primul loc!

Daca parasim statiunea montana si dorim sa exploram zone mai inedite vom putea solicita asistenta serviciului Salvamont fie a unui ghid specializat.

Cei de la Salvamont sunt in masura ne sfatuiasca cu privire la starea vremii si sa ne insoteasca, dupa caz in locurile cele mai indicate.

  Asfel sedintele foto pe munte se vor desfasura in maxim de siguranta!

Muntele-SANCTUAR AL RELAXARII

Daca doriti sa planificati o sedinta Trash the Dress la munte iata ce trebuie sa stii:

Sedinta foto Trash the Dress se organizeaza la cateva zile-o saptamana dupa ce are loc nunta.

Inainte de nunta si in timpul evenimentului atat dvs. cat si partenerul veti acumula tensiuni/stress.

Sedinta foto Trash the Dress, se va efectua cand toate aceste episoade se vor termina. Asadar se va produce o detensionare a dvs. Este foarte important pentru ca starea sa fie una pozitiva: buna dispozitie este cel mai puternic aliat al fotografului!

Muntii vor actiona  ca un amplificator al starii dvs. de bine: lucru foarte important pentru ca sedinta Trash the dress are in plan imortalizarea unei stari de spirit si nu al unui peisaj!

Scrie un comentariu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *