fbpx Skip to content

Sedinte foto la munte

Salut sunt Razvan Bordeanu, fotograf de evenimente la studioul Cardinalle Photography si graphic designer la Creative IT Media.

Pe langa fotografie muntii reprezinta pentru mine o pasiune puternica. Atat de puternica incat mi-am dedicat foarte mult timp pentru ai  explora, fotografiasi promova peste hotare (administrez portalul www.infocarpathia.com).

Insa sa nu insistam pe aria mea curriculara, era doar o scurta introducere de la misiunea principala:

Am sa va propun sa mergeti cu mine intr-o calatorie, intr-o evadare din rutina cotidiana, o aventura pe care o vom imortaliza, asa cum ma pricep eu mai bine: intr-o sedita foto in care vom suprinde probabil unele dintre cele mai frumoase amintiri din viata!

PENTRU REZERVARI SEDINTE FOTO: tel.Watsapp:0726-656.721

Multi obisnuiesc sa faca acest gen de sedinta, dupa nunta: Trash the dress, insa puteti oricand sa faceti o sedinta foto romantica la munte, alaturi de parterul/partenera dvs. indiferent daca a-ti facut nunta sau nu.

Organizam sedinte foto si sedinte Trash the dress la munte

Nu trebuie sa am statutul de fotograf de nunta in cadrul evenimentului dvs., putem realiza sedinta foto la munte fara nici un fel  de obligatie cu privire la eveniment.

Dintre toate locatiile disponibile propun clientilor mei organizarea unei sedinte foto romantice la munte are urmatoarele beneficii:

  • ORIGINALITATEA: cum toti se bat pe obiective „tocite” de ani se zile de fotografi si cupluri, la munte vom gasi intotdeana cadre unicat. Va voi propune/duce personal in toate aceaste locuri;
  • CADRE NATURALE SI CU PERSONALITATE: avand avantajul contrastul natural ( copaci seculari, verdele crud si proaspat al bradului, suprafete intinse de pajisti imprejmuite de munti;
  • FOTOGRAFII DEMENTIALE: vom fi inconjurati de paduri, stanci si inaltime. Putem face sedinta foto atat jos, la poalele muntilor in padurile seculare si ulterior putem urca in platourile inalte muntilor. Fotografiile de deasupra norilor vor fi de-a dreptul “ametitoare”!
  • TOT TIMPUL ANULUI: sedintele foto la munte se pot organiza aproape tot timpul anumui: iarna, vara, toamna (atat timp cat vremea tine cu noi, insa avem buletine meteo si vom sti exact cand sa ne planificam deplasarea);
  • RELAXARE: muntii reprezinta o oaza naturala de linisti. Putem profita de aceasta oaza in timpul sedintei foto cat si dupa.

Sedinte foto la munte in siguranta!

Sedintele foto vor avea loc in arii accesibile, in proximitatea zonelor unde este ne este permis accesul cu autoturimul, vom avea de transportat: aparatura, lumini, stative, plus recuzita dvs..

Nu confundam sedinta foto cu expeditia pe Everest, insa, datorita faptului ca muntele este o zona extraurbana, salbatica siguranta este pe primul loc!

Daca parasim statiunea montana si dorim sa exploram zone mai inedite vom cere asistenta serviciului Salvamont.

. Cei de la Salvamont sunt in masura ne sfatuiasca cu privire la starea vremii si sa ne insoteasca, dupa caz in locurile cele mai indicate.

  Asfel sedintele foto pe munte se vor desfasura in maxim de siguranta!

Muntele-SANCTUAR AL RELAXARII

Daca doriti sa planificati o sedinta Trash the Dress la munte iata ce trebuie sa stii:

Sedinta foto Trash the Dress se organizeaza la cateva zile-o saptamana dupa ce are loc nunta. Inainte de nunta si in timpul evenimentului atat dvs. cat si partenerul/partenara veti acumula tensiuni/stress. Sedinta foto trash the dress, se va efectua cand aceste episoade se vor termina. Asadar se va produce o detensionare a mood-ului dvs. Este foarte important pentru ca starea sa fie una pozitiva, aparatul foto simte’ starea dvs.

Muntii vor actiona  ca un amplificator al starii dvs. de bine: lucru foarte important pentru ca sedinta Trash the dress are in plan imortalizarea unei stari de spirit!

Scrie un comentariu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *