fbpx Skip to content
sedinta-foto-trash-the-dress

Sedinta foto Trash the Dress

SEDINTA FOTO Trash de Dress – Origini si cand trebuie facuta sedinta foto

Ce este mai exact Trash the dress?

Fotografiile acelea spectaculoase, cu miri si mirese pe malul marii, fie pe platoul muntilor, la inaltime printre stanci,  sau la poalele unui  castel “rupt” dintr-o poveste cu printi si printese sunt rezultatele sedintelor foto Trash the Dress.

Shooting-urile foto Trash de Dress sunt un trend foarte popular in randul fotografiilor de nunti si o amintire dupa care multe cupluri tanjesc. Dupa parerea mea sunt cele mai frumoase amintiri de la o nunta, sunt acele amintiri pe care sa le ai..”pe viata”.

Ce inseamna Trash de Dress?

Conceptul Trash de dress a migrat de peste Ocean (provenienta US), insa a fost repede adoptat si indragit de tinerii ce urmeaza a se casatori din Romania si practic din toata lumea.

La propriu “Trash the dress” inseamna a-ti arunca rochia:  a parasi,  a distruge rochia de mireasa.. .Dar cu ce scop,  ce rau ti-a pricinuit aceasta?

Stati linistiti nu este vorba de o distrugere in adevaratul sens al cuvantului.  Fiind pe teritoriul “artistic”, termenul este folosit la figurat: prin aruncarea rochiei se renunta practic la statutul vietii de dinaintea evenimentul si se face tranzitia catre normalitatea vietii de cuplu.

Pe langa sensul figurativ, sedinta foto Trash de Dress are si rolul de a “fabrica” amintiri spectaculoase. Amintiri personalizate din proximitatea nuntii: tinerii casatoriti pot opta pentru diferite scenarii: mare, munte, stanci, copaci seculari, gradini luxuriante, sere, castele, cladiri parasite, ruine, Cipru, Venetia, Roma, Paris you name it…imaginatia nu are limite in acest caz.

Fotografiile marca “Trash the Dress” sunt spectaculase si datorita perspectivei vizuale si a contrastului puternic pe care il creaza: cuplul proaspat casatorit, imbracat elegant este surprins (fotografiat) intr-un cadru natural, spectaculos, exterior.  …. Astfel fotografiei i se adauga un plus de romantism si de personalitate.

Cand se se face sedinta Trash the dress?

Shooting-ul foto Trash de Dress se programeaza DUPA NUNTA. Planificarea detaliilor de inainte de nunta, dinamismul si efervescenta evenimentului in sine duc la o acumulare de stress si tensiune.

Insa dupa incheierea evenimentului mirele si mireasa vor fi relaxati, vor avea mult mai mult timp la dispozitie pentru fotografii, planificari iar mood-ul va fi unul pozitiv.

Sedinta foto Trash the Dress nu se refera doar la partea de peisaj si persoane imbracate in rochie de mireasa si costum.  Trash the dress-ul este vorba despre surprinderea unei stari de spririt.

PROGRAMAREA SEDINTEI TRASH THE DRESS: la cateva zile, chiar si 1-2 saptamani dupa ce are loc nunta.

Discutati toate aspectele cu fotograf de nunta. Un fotograf creativ va poate analiza cu  cerintele, pasiunile, va sti ce va avantajeaza si ce nu si va genera toate sugestiile si [recomandarile pentru o sedinta trash de dress reusita].

Organizam sedite foto Trash the Dress

Echipa Cardinalle Photography este specializata in servicii foto-video evenimente, sedinte foto inainte si dupa nunta.


Pentru programari shooting-uri/sedinte foto-video Trash the Dress inedite va rugam sa ne contactati:

Scrie un comentariu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *