fbpx Skip to content

Conceptul Trash the dress

Trash the dress” este un concept care a câștigat o foarte mare popularitate în mediul fotografiei de nuntă. Se referă la o ședință foto în care fotograful de nuntă concepe scenografii interesante avand ca tematică  perechea mirilor în ținutele din ziua nunții, implicit rochia de mireasă („the dress„) în medii neconvenționale.

Este o modalitate de a scăpa de tradiționalismul fotografiilor de nuntă și de a experimenta ceva diferit și creativ! Ideea din spatele acestei ședințe este să creeze fotografii vizualmente impresionante  accentuând contrastul între  eleganța rochiei de mireasă și costumul mirelui cu un  cadru fundal neașteptat, emoţionant și neconvențional!

Deși prin traducere „motamo” denumirea sugerează că rochia va fi distrusă în timpul acestor ședințe, nu este cazul. Ședința foto Trash the dress incheie într-un mod inedit ceremonialul de nuntă. „Distrugerea” trebuie  privită în cheie metaforică precum: eliberea emoțională de stresul acumulat în ziua nunții. Totul organizat într-un sanctuar,  într-un cadru natural deosebit!

Locațiile pentru ședințele foto „Trash the dress”

Sedințele foto trash the dress pot fi organizate atât pe teritoriul României, cât și în locații exotice. Vom avea în vedere locații precum zone montane, plaje, păduri, câmpii, locuri abandonate sau chiar pe lângă luciul de apă.

Scopul este de a obține imagini deosebite, care să iasă în evidență și să nu respecte tiparul tradițional al fotografiilor de nuntă.

Ce înseamnă cu adevărat Trash the dress?

Ședințele “Trash the dress” organizate de Cardinalle Photography: Ei bine, imaginează-ți purtatul rochiei tale de mireasă în locuri neașteptate și pline de magie. Fie că este vorba despre plaje pitoreșți, păduri misterioase și apă cristalină, ședințele foto „Trash the Dress” aduc laolaltă romantismul de cuplu, eleganța ținutei din ziua nunții, implicit rochiei de mireasă, alături de frumusețea peisajelor spectaculoase.

Vom avea la dispoziție o zi întreagă (bine și puțin din noapte) în care vom explora și vom scrie poveșți memorabile. Da, exact chiar asta vom face! Vor fi povești vizuale,  parte a jurnalului vostru de cuplu! Jurnal pe care îl veți arăta și celor din generațiile următoare.

Aruncă-ți rochia!

De fapt, o traducere mai apropiată de realitate ar fi „aruncă-ți rochia!” Dar nu vă faceți griji, nu ne propunem să vă distrugem cu adevărat rochia de mireasă! Nici să o aruncăm pe undeva.

Conceptul „trash the dress” reprezintă o distrugere (aruncare) metaforică a rochiei. Nu s-a distrus până acum nici măcar una! De fapt, în multe cazuri, această este curățată și păstrată ulterior. Cu toate acestea, această experiență îndrăzneață vă oferă șansa de a ieși din zona de confort și de a obține fotografii de poveste, care să reflecte personalitatea voastră unică și pasiunea pentru aventură.

„Transformăm ședințele foto trash the dress în amintiri deosebite”

Rezervă o ședința foto Trash the Dress!

Ședințele foto „Trash the Dress” sunt despre a vă exprima într-un mod autentic și creativ, despre a pune în valoare atât rochia de mireasă cât și conexiunea voastră specială. Fiecare cadru surprinde emoții puternice și momente de bucurie, transformând o simplă ședință foto într-o experiență memorabilă și unică.

Echipa noastră de fotografi profesioniști de nuntă este pregătită să vă ghideze în această călătorie fotografică inedită. Cu o atenție meticuloasă la detalii și o viziune artistică rafinată, vom captura fiecare moment cu pasiune și dedicare. Indiferent dacă sunteți abia căsătoriți sau căutați să celebrați aniversarea, ședințele foto „Trash the Dress” vă vor oferi amintiri prețioase pentru o viață întreagă.

Alegeți să ieșiți în evidență și să vă surprindeți sufletele pereche, alegând o ședință foto „Trash the Dress” cu noi. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a începe planificarea acestei experiențe magice!

Scrie un comentariu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *