fbpx Skip to content
cabina foto sau video

Cabina foto sau videobooth 360

Cum sezonul evenimentelor este în toi iar fiecare ne dorim experiențe ne neuitat, atunci buna dispoziție și răsfățul invitaților sunt esențiale.

Unul din ingredientele cheie ce contribuie semnificativ la îmbunătățirea factorului de distracție este, deja tradiționala: cabina foto.

Cum în ultimul an cabina video 360 a început să ia un avantserios, atunci dilema noastră ar fi pentru ce să optăm: cabina foto sau video 360? Mai jos veți regăsi câteva argumente, care sperăm, să va ajute în luarea celei mai bune decizii pentru evenimentul dvs.

CABINA VIDEOBOOTH 360

# argumente pro cabina video 360

Reprezintă noutatea în materie de evenimente.

Factorul de noutate este un argument ce îl putem aloca în favoarea închirierii unei cabine video 360. Tot ce este nou, va prinde, este pe val. Factorul wow îi va suprinde, sperăm pe invitații dvs.

Insa, ce este val ca valul va trece. Nu de putine ori, am observat o îngrămădire asupra cabinei video în prima ora de deschiderea evenimentului, după care interesul a scazut drastic, ore întregi a ramas aproape neutilizată. Ce spuneti se rentează să achiziționați un bun care este utilizat doar la un sfert din capacitate?

ARGUMETE CONTRA CABINEI VIDEO 360°

Cabina video este practic o mini scenă pe care oaspeții dvs se vor așeza, iar o cameră video se va roti automat în jurul acestora. Unul dintre primele incomveniente pentru acest pas este:

# convingerea invitatilor 

Din experiență mea că și fotograf de nuntă, am observat că este destul de greu să convingi persoanele mai în vârstă, sau familiile mai sobre să se urce pe acel piedestal în văzul tutor, și preț de câteva momente să fie în centrul atenției, sub reflectoare.

Astfel, cabina video va fi utilizată preponderent de copii, adolescenți și câteva cupluri, aproape mereu aceeași, deci echitabilitatea din aceste punct de vedere scade în comparație cu cabina foto.

# spațiul necesar

Amplasarea și montarea cabinei video va solicita si un spațiu adecvat. Cum multe din saloanele de evenimente au probleme la acest capitol, amplasarea corespunzătoare a cabinei va fi anevoioasă și pot apărea divergente cu personalul horeca, propietarii spațiului, chiar și cu unii invitați etc.

Nu este în regulă că în timpul petrecerii să fiți în situația de a media potențiale neînțelegeri.

# caracterul trecător și greutate în utilizare

Practic cabina video generează mici clipuri, format gif, care pot fi descărcate de pe un server, fie transmise către o adresă de email. Sunt etape suplimentare și destul de alambicate ca și procedeu în sine fix în timpul unor momente de… distracție !

Acum sincer, de câte ori puteți vizualiza acel filmuleț de câteva secunde, static, pe o scenă, față de o fotografie, care este ceva fizic, palpabil și care este păstrat peste ani și ani.

CABINA FOTO

Cabina foto (photobooth-ul) funcționează pe următorul principiu: are încorporată o imprimantă (profesională, fiabilă și rapidă) un aparat foto, un monitor tactil, toate într-o carcasa cu aspect plăcut. Fotografiile preluate de către cabină se vor printa instant.

# decorul și accesoriile hoioase

Pe lângă aceasta, pachetul cabinei foto va veni însoțit de un decor interesant cât și de accesorii haioase (props’uri) . Toate acestea vor complota la realizarea unui momente plăcute, adevărate performance-uri vizuale, realizate cu invitații dvs..

Totul va fi imortalizat pe fotografii.

# folosită de adulți și copii deopotrivă

Cabina foto face atât deliciul copiilor cât și al celor vârstnici. Astfel, cei mai timizi din fire, care nu se vor angaja în alte momente (ex. dansuri etc.) vor găși interesantă activitatea de a se fotografia la cabina.

# mărturii ale evenimentului

Cum o fotografie face cât 1000 de cuvinte, fotografiile evenimentului dvs. prealuate de cabina foto vor fi păstrate de invitați peste ani. În plus fotografiile photobooth-ului vor fi personalizate cu grafica dvs.: nume, dată chiar și fotografia dvs. (mirilor), a bebelușului (botez) sau a companiei dvs. (eveniment corporate).

AND THE WINNER IS..:

De departe câștigătorul acestui quiz este: cabina foto! Închirierea unei cabine foto este mult mai atractivă, mai fiabilă și chiar mai avantajoasă financiar decât cabina video 360. În plus factorul atmosferă va fi constant pentru toți cei prezenți: atât cei tineri cât și invitații trecuți de prima tinerețe.

Invitații dvs. vor pleca acasă cu mărturii plăcute care vor dura peste ani și ani! Fotografiile pot avea și opțiunea de a fi printate pe suport magnetic.

P.S. fotografiile nu se aruncă, clipurile video se șterg adaseori!

Scrie un comentariu:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *