fbpx Skip to content

Fum greu dansul mirilor – Fum gheata carbonica

Fumul greu, provenit din reacția gheții carbonice, este un fum dens, cu o textura corpolentă, ce se așează asemeni unui covor de nori, în partea de jos a pardoselei. Pe lângă aspectul de poveste, în timpul dansului, fumul greu conferă un efect optic aparte ce „face” perechea de miri să plutească deasupra scenei. Un efect de altfel foarte greu de obținut, chiar și cu alte echipamente sau chiar efecte speciale.

Personalul nostru este politicos, având conduita vestimentară în ton cu natura evenimentului și instruit astfel încât să interfereze cu scenografia ambientala și să nu încurce personalul auxiliar: fotograful de nuntă, formația și alți membri participanți. Lucruri foarte importante de altfel la evenimente importante, cand fiecare detaliu conteaza!

Asigurăm program de fum greu pentru evenimente. Programul de fum greu pus la dispoziție de către compania noastră include: deplasarea unui operator specializat în cadrul evenimentului dvs. pe parcursul programului dorit (dansul mirilor sau alte momente), gheață carbonică și echipamentul dedicat.

Ce este fumul greu și când se utilizează?

Fumul greu (denumirea populară) este fumul generat de către gheața carbonică la contactul cu o substanță la o temperatură ridicată. Reacția are loc într-un mediu controlat, într-un echipament dedicat ce asigura controlul total asupra: cantității de gheață carbonică, temperatura și culoarul de emisie. Fără un echipament profesional fumul își poate pierde din textură, intensitate sau poate ajunge în zone și unghiuri nepotrivite ex. figurile mirilor, în afara scenei etc.

# fumul greu este sigur pentru sănătate și mediu?

Absolut! Pe langa efectele vizuale speciale, ce au facut din fumul greu sa fie utilizat in zona de evenimente, gheața carbonică (ingredientul principal) are o vastă intrebuintare atat in industria farmaceutica, medicala cat si alimentara in păstrarea mâncarilor, a băuturilor etc. într-o stare proaspata, fără a folosi metoda refrigerării. Gheața carbonică poate fi folosită pentru înghețarea instantanee a alimentelolor cat și la fabricarea delicioasei înghețate!

Rezervă program fum greu pentru evenimentul tău!

În primul rând vom avea nevoie să ne precizezi data evenimentului tău. În funcție de aceasta, vom verifica disponibilitatea echipei noastre și vom face formalitățile pentru rezervare.

Asistentul tehnic se va ocupa de transportul în locație și punerea în funcțiune a echipamentului. Colegul nostru se va asigura și de comunicarea cu staff-ul implicat în eveniment pentru o bună corelare cu aceștia: formație (sau DJ-după caz), alți invitați importanți, membrii localului etc, iar la momentul oportun deschiderii momentului „dansul mirilor” va demara declanșarea fumului carbonic.

Tel (WatsApp): 0726-656.721 EMAIL: foto@cardinalle.ro