fbpx Skip to content

Specificatii albume foto nunta

realizarea albumului foto de nuntă

Bună dragilor, ajungând aici înseamnă că evenimentul dvs. s-a consumat cu bucurie și cu voie bună! Am păstrat ce este mai bun către final și anume: realizarea albumului foto de nuntă .

Albumul foto încheie armonios procesul evenimentului și deschide drumul amintirilor. 

Totodată echipa Cardinalle Photography va mulțumește pe această cale pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o, alegându-ne pe noi în a avea grijă de prețioasele dvs. amintiri.

Pentru realizarea albumului dvs. trebuie să parcurgem următorii pași:

1. SELECTAREA FOTOGRAFIILOR (maxim 50 cadre) – vor fi folosite unde la 40-45!

Va rugăm, să efectuați o selecție de maximum 50 de cadre pe care să le trimiteți înapoi către noi.

Mențiuni:

Este foarte important ca fotografiile să fie alese exact din materiale trimise de noi (fără să fi circulat prin whatsapp sau alte aplicații/soft-uri care pot reduce considerabil calitatea acestora).
Va rugăm să ne transmiteți selecția dvs. prin intermediul unui serviciu de transfer electronic ex. wetransfer.com / myairbridge.com / dropbox etc. pentru a ne asigura că vom avea aceeași calitate a fotografiei. (adresa de transfer este: albume@cardinalle.ro sau link direct pe nr. nostru de watsapp).

Exemplu selecție: 10 fotografii din cadrul pregătirilor, 10 fotografii din cadrul ceremoniei religioase, 20 fotografii din cadrul ședinței foto, 10 fotografii de la restaurant care să conțină momentele principale: valsul mirilor, mementul tortului, voalul miresei etc..

2. MACHETA GRAFICĂ

În urmă selecției vom lucra machetele grafice ale albumului și le vom transmite către dvs. pentru analiză. Procesul de machetare presupune realizarea unui layout sub formă de colaj al selecției dvs.. Sunt acceptate modificări asupra machetei inițiale, care să nu depășească în cumul de 50% volumul de lucru alocat execuției. Execuția de modificări suplimentare, peste acest procent, și/sau efectuarea de machete grafice noi, presupune costuri suplimentare.

Mențiuni:

Vom încerca să includem pe cât posibil maximul din cele 50. Sunt analizați mai mulți factori: numărul imaginilor orizontale vs. numărul imaginilor verticale. Totul organizat în așa fel încât să se respecte liniaritatea evenimentului dar și lizibilitatea fotografiilor.

3. COPERTA ALBUMULUI

Personalizarea coperții albumului se va face prin gravare plăcuță metalică alături de o fotografie aleasă de dvs..


Datele gravate vor fi următoarele: NUME MIRILOR + DATA EVENIMENT
ex. David & Adelina 03.05. 2023. În corpul mesajului trimis va rugăm să ne specificați aceste detalii, precum și ce fotografie să fie folosită pentru copertă.

MATERIAL COPERTA ALBUM: piele ecologică

# culoarea (culori si texturi disponibile / *click pentru marire)

4. BUNUL DE TIPAR – ACCEPTUL DVS.

Odată ce vă trimitem inapoi machetele, vom avea nevoie de acordul final al dvs. (bunul de tipar) în vederea printării. Trebuie înțeles faptul că nu ne putem asuma nici un angajament, în cazul unor greșeli ( selecție, culoare, ortografie etc.) Acestea trebuiesc semnalate înaintea bunul de tipar pentru a fi remediat.

SPECIFICAȚII ALBUM FOTO NUNTA

Albumul de nunta are formatul de 30×30 cm, 20 pagini (10 file).

ÎN ÎNCHEIERE

Așteptăm selecția dvs. pe pe adresa noastră de email: albume@cardinalle.ro. Va rugăm să includeți toate informațiile specificate mai sus, și un scurt mesaj cu: numele, prenumele dvs. , data evenimentului (pentru identificare).

Dacă sunt neclarități va rugăm să ne contactați. Va îmbrățișăm și va trimitem gândurile noastre cele bune!